• Indhold i kasserne

    Der følger opskrifter med

Kassernes sammensætning

Vejledende sammensætning af måneds-kasserne med link til opskrifter på udskæringer (tryk på kassenummeret) samt hakket kød (tryk på “Hakket kød”):

Kasse

Indhold

1
Mørbrad
Bovsteg
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
2
Ribeye og/eller entrecote
Roastbeef og tykkam
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
3
Wienerschnitzel / steak af inderlår
Ossobuco
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
4
Ribeye og/eller højrebsbøffer
Spidsbryst
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
5
Culotte
Bovsteaks
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
6
Ribeye og/eller entrecote
Bovsteg
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
7
Cuvette
Bovsteaks og ossobuco
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
8
Engelsk bøf
Roastbeef og tykkam
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
9
Ribeye og/eller højrebsbøffer
Bovsteaks og tykkam
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
10
Wienerschnitzel / steak af inderlår
Ossobuco
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
11
Ribeye og/eller højrebsbøffer
Bovsteg
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)
12
Flanksteak og tykkam
Lårtunge og gullasch
Hakket kød og bag-selv leverpostej
Kraftben (gratis)

Et naturbetinget produkt

Som udgangspunkt indeholder de enkelte månedskasser ovenstående udskæringer. Den endelige sammensætning af kasserne afhænger af kalvenes størrelse på slagtetidspunktet og hvor slagteren lægger snittet. Derfor kalder vi det et “naturbetinget” produkt.

Naturkalv vil altid forsøge at maksimere andelen af bøffer, skært og hele stykker kød i kasserne – så kan abonnenterne selv vælge og bruge hele stege eller udskære dem i mindre dele, fx til småkød og strimler til gullasch eller frikassé.